Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волочищина славиться талановитими умільцями

Дата: 10.08.2018 15:27
Кількість переглядів: 1075

Фото без описуЗа ініціативи головного редактора друкованого видання «Хмельниччина» Федорова І.М. 9 серпня у малому залі засідань райдержадміністрації відбулось засідання «круглого столу» та виставка кращих робіт умільців декоративно-прикладного мистецтва Волочиського району.

Найкращі свої роботи представила Ковальова Тамара Вікторівна, яка вже понад 10 років займається народною творчістю, а саме, виготовляє ляльки-мотанки у яскравому вбранні, вироби з бісеру, неперевершені витинанки та багато інших цікавих виробів з природного матеріалу.  

Неординарні та креативні вироби з газетної лози на розгляд представила жителька села Користова Волочиського району Суховецька Ольга Миколаївна. Слід зазначити, що даним видом ремесла в районі займається лише ця талановита жінка.Фото без опису

Мужніми та стриманими були роботи з дерева та кераміки напрочуд здібного молодого чоловіка з смт. Війтівці Музики Артема Федоровича, який займається випалюванням та різьбою по дереву з дитинства.

Майстерні та яскраві роботи з чеського бісеру привезла Раїса Анатоліївна Зволяк з с. Тарноруда Волочиського району,  займається цим видом ремесла жінка понад п’ять років, надзвичайно любить свою роботу, постійно удосконалює свої навики та вносить корективи.

Ірина Петрівна Дудар із с. Бубнівка нашого району  представила вишукані, ажурні, надзвичайно ніжні вироби із бісероплетіння, які виготовляє разом із своєю сестрою.

Всі учасники заходу поділились своїми враженнями, баченнями та спогадами, що спонукали їх розпочати свою мистецьку діяльність. Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора