Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України

Дата: 08.08.2018 08:45
Кількість переглядів: 830

7 серпня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації О.Каруна відбулось чергове засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України. В обговоренні взяли участь керівники району та міста, представники Війтовецької та Наркевицької об'єднаних територіальних громад, сільські голови, представники  апарату райдержадміністрації, благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч».

В ході засідання було обговорено основні важливі питання щодо відзначення одного з найголовніших державних свят. Зокрема, було вирішено, що святкові заходи, приурочені до Дня Державного Прапора України та 27-ої річниці незалежності України будуть проходити у Волочиську 23 та 24 серпня цього року.

23 серпня відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України, після чого стартує велопробіг, приурочений до Дня Державного Прапора України, а по його завершенню – урочисте нагородження учасників, яке планується провести у трьох номінаціях: «найстарший учасник», «наймолодший учасник» та «сім'я-учасник». До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі. 

24 серпня святкові заходи розпочнуться із покладання квітів представниками влади, установ та організацій до пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні та пам'ятнику Т.Г.Шевченку. Далі - відкриття районної Дошки Пошани «Слава і гордість Волочиського району». Потім заплановано  урочисту ходу за участю колективів підприємств та організацій міста та району,  святкова концертна програма, виставка-розпродаж виробів народних умільців, спортивні та розважальні заходи та, звичайно, частування і вечірня концертна програма за участю відомих українських виконавців від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора