Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови райдержадміністрації Володимира Сергійчука з нагоди дня працівників ветеринарної медицини

Дата: 08.08.2018 14:42
Кількість переглядів: 857

Фото без опису 12 серпня — День працівників ветеринарної медицини

Шановні працівники ветеринарної медицини району!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом.

Визнання вашого професійного свята на державному рівні — це свідчення шани і поваги Вашій самовідданій праці, яка вкрай необхідна нашому суспільству. Захист території нашої держави від занесення інфекційних хвороб, підтримка благополучної епізоотичної ситуації в країні, забезпечення ветеринарно-санітарного контролю якості сільськогосподарської продукції сприяють збереженню життя і здоров"я наших громадян, розвитку тваринництва в Україні, поліпшують добробут держави в цілому.

Щодня Ви рятуєте життя і здоров"я незвичайних пацієнтів, які не можуть подякувати Вам за Вашу роботу. Та Ви отримуєте цілком заслужені слова подяки від їх господарів. Недарма ветеринарні працівники користуються великою повагою і довірою, особливо серед сільських жителів.

Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини — віддані своїй професії, оберігають здоров'я населення, турбуються про довкілля.

Дозвольте напередодні професійного свята побажати Вам міцного здоров"я, щастя, злагоди і добробуту в родинах, енергії та натхнення у вашій нелегкій, але дуже потрібній суспільству роботі! 

Тож хай розвивається ваша галузь, хай міцнішає її матеріальна база.  Вам всім, наші шановні ветеринари, бажаю міцного здоров'я, всіх життєвих гараздів та утвердження в професії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора