Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Жовтня, 2018 р., 15:29
17 жовтня 2018 року, відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів керівництва районної державної  адміністрації,  голова районної державної  адміністрації   Сергійчук Володимир Миколайович, за участю керівників управлінь та відділів районної державної адміністрації, представника  відділу у Волочиському районі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області провів виїзний прийом громадян для жителів сіл Зайчики та
17 Жовтня, 2018 р., 08:21
Шановні працівники та ветерани харчової промисловості!
12 Жовтня, 2018 р., 14:23
Вже вкотре 14 жовтня згідно Указу Президента України Петра Порошенка, ми відзначаємо загальнодержавне свято - День захисника України.
12 Жовтня, 2018 р., 09:55
 З нагоди відзначення Дня захисника України, 11 жовтня в приміщенні ДНЗ «Волочиський промислово – аграрний професійний ліцей» відбувся Турнір з волейболу. Метою проведення таких змагань є не лише  вшанування захисників України, а також пропаганда здорового способу життя, національно – патріотичне виховання та залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою та .
11 Жовтня, 2018 р., 15:21
На передодні Дня захисника України заступник голови адміністрації Віталій Пендилюк, представники благодійного фонду Народного Депутата України С.Лабазюка «Ми Поруч» та районної спілки учасників АТО відвідали сім’ю загиблого учасника антитерористичної операції на сході нашої держави Шестака Василя Васильовича у с. Раціборівка Волочиського району.
11 Жовтня, 2018 р., 15:18
Глава держави відвідав Об’єднаний операційний центр сил багатонаціональних навчань «Чисте небо – 2018».
10 Жовтня, 2018 р., 16:11
 14 жовтня -  особливий день для мільйонів українців.  Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів.  Богородиця стала  Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії. Під її захист стають і новітні герої. Усі ті, хто сьогодні повертає повагу та честь до звання військового.
10 Жовтня, 2018 р., 15:49
9 жовтня у м. Волочиськ на стадіоні «Юність» відбувся спортивно – масовий захід «ТАFISA – день ходьби» з нагоди Всесвітнього дня ходьби, який традиційно відзначається у 150 країнах світу на початку жовтня. Метою заходу є популяризація ходьби як одного з найдоступніших та найдемократичніших видів фізичної активності, залучення широких верств населення до занять ходьбою та активного дозвілля, пропаганда здорового способу життя.
10 Жовтня, 2018 р., 15:45
З нагоди відзначення Дня захисника України  у Волочиському районі заплановано чимало спортивних заходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора