Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДЕНЬ ХОДЬБИ

Дата: 10.10.2018 15:49
Кількість переглядів: 686

Фото без опису9 жовтня у м. Волочиськ на стадіоні «Юність» відбувся спортивно – масовий захід «ТАFISA – день ходьби» з нагоди Всесвітнього дня ходьби, який традиційно відзначається у 150 країнах світу на початку жовтня. Метою заходу є популяризація ходьби як одного з найдоступніших та найдемократичніших видів фізичної активності, залучення широких верств населення до занять ходьбою та активного дозвілля, пропаганда здорового способу життя.

Організатор заходу – сектор молоді, спорту, культури та туризму Волочиської районної державної адміністрації за фінансової підтримки Благодійного фонду «Ми поруч» народного депутата України С. Лабазюка.

 Участь в акції взяли вчителі та учні навчальних закладів міста Волочиська, тренери та вихованці ДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради, працівники Волочиської РДА , загалом понад 70 чоловік. В програмі заходу тренер  з легкої атлетики ДЮСШ А.Л.  Клак розповів про історію спортивної ходьби  та продемонстрували майстер –клас з цього виду спорту. Далі учасники акції пройшли  певну дистанцію (за бажанням кожного).

Кульмінацією заходу став розіграш безпрограшної спортивної  лотереї.  Всі учасники отримали подарунки та солодке частування вітамінами.

Фото без описуЗдоровий спосіб життя починається з зовсім простих речей, таких, як бажання рухатися. Спортивна ходьба — доступний спосіб залишатися в формі весь час, який не має вікових і будь-яких інших обмежень. Отож, є надія, що дана акція з року в рік тільки примножуватиме кількість прихильників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора