Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Жовтня, 2018 р., 17:05
Шановні громадяни! На сайті Держгеокадастру доступні онлайн-послуги у сфері земельних відносин.
08 Жовтня, 2018 р., 09:34
Сьогодні, коли в Україні втілюються в життя демократичні і правові засади, гарантовані Конституцією та іншими законодавчими актами, відбувається реформування правової системи. Юристи - це люди на яких покладено велику місію, стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян України, моральності і милосердя. Вам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави. Ваша професійна майстерність спрямована на реалізацію найдемократичнішого принципу громадянського суспільства – «Держава - для людей». 
05 Жовтня, 2018 р., 15:03
5 жовтня в ЦКД «Гармонія» відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників освіти.   З нагоди професійного свята освітян району привітали: голова райдержадміністрації В.Сергійчук; народний депутат України С.Лабазюк; міський голова К.Черниченко, які відзначили вагому роль вчителя у вихованні підростаючого покоління, подякували педагогам району за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю на благо рідного краю і всієї України та нагородили освітян почесними грамотами, подяками та цінними подарунками.
05 Жовтня, 2018 р., 14:10
Уряд ставить завдання знизити смертність та травмування на дорогах на 30% і опрацювати програму додаткового захисту дітей. Про це заявив Володимир Гройсман під час всеукраїнської наради з питань безпеки дорожнього руху 4 жовтня у Кам’янці-Подільському, де Голова Уряду перебував з робочою поїздкою.
05 Жовтня, 2018 р., 14:05
1.Чи зберігається субсидія  у працюючих пенсіонерів?
04 Жовтня, 2018 р., 14:24
Сьогодні на Хмельниччині з робочим візитом перебуває Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.  Вітали високоповажного гостя голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, голова обласної ради Михайло Загородний, Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Сімашкевич. Першочергово Володимир Борисович ознайомився із ходом робіт з облаштування додаткової смуги на ділянці автодороги Н-03 Житомир-Чернівці, більш знаної як “Тещин язик”.
04 Жовтня, 2018 р., 10:07
Прем’єр-міністр ініціював перевірки низки областей на предмет цільового використання бюджетних субвенцій Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ініціював перевірки низки областей на предмет цільового використання бюджетних субвенцій, які направляються, в тому числі, на виплати заробітних плат працівникам бюджетної сфери. Глава Уряду повідомив, що з низки областей надходять сигнали про нецільове використання коштів і накопичення зарплатних боргів. «Приймаємо доручення про проведення перевірок», - сказав Володимир Гройсман. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ініціював перевірки низки областей на предмет цільового використання бюджетних субвенцій, які направляються, в тому числі, на виплати заробітних плат працівникам бюджетної сфери. Глава Уряду повідомив, що з низки областей надходять сигнали про нецільове використання коштів і накопичення зарплатних боргів. «Приймаємо доручення про проведення перевірок», - сказав Володимир Гройсман.
04 Жовтня, 2018 р., 10:05
Марина Порошенко взяла участь у проекті «Ангели надії» з метою допомоги Центру реабілітації воїнів АТО «Фенікс» У рамках проекту Марина Порошенко намалювала ангелика на ґонті – дерев’яній дощечці зі старої покрівлі даху церкви Святого Юра у Дрогобичі. Завтра, 4 жовтня, у стінах українського Парламенту малюнок Першої леді буде виставлено на аукціон, який проходить на підтримку Центру реабілітації воїнів АТО «Фенікс». 3 жовтня дружина Президента України взяла участь у волонтерському проекті «Ангели надії», який проходить задля допомоги
04 Жовтня, 2018 р., 10:03
У медицині робимо потрібні речі, і вони вже працюють, – Прем’єр-міністр Започаткована Урядом України реформа системи охорони здоров’я дозволила зрушити з місця ситуацію в галузі, і її реальні результати будуть відчуватися з року в рік. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час прямого ефіру програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV. «МОЗ, зазвичай, було міністерством закупівель. Виділяли мільярди на ліки – ні ліків, ні мільярдів. Чому? Тема непопулярна, складна, багато різних інтересів, які переплітаються. Але ми ситуацію з місця зрушили. І якщо зараз робити те, що визначили як пріоритет, то щороку ситуація буде змінюватися», - сказав Володимир Гройсман.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора