Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся турнір з волейболу напередодні свята

Дата: 12.10.2018 09:55
Кількість переглядів: 808

 З нагоди відзначення Дня захисника України, 11 жовтня в приміщенні ДНЗ «Волочиський промислово – аграрний професійний ліцей» відбувся Турнір з волейболу. Метою проведення таких змагань є не лише  вшанування захисників України, а також пропаганда здорового способу життя, національно – патріотичне виховання та залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою та .

Організатор заходу – сектор молоді, спорту, культури та туризму Волочиської районної державної адміністрації за фінансової підтримки Благодійного фонду «Ми поруч» народного депутата України С. Лабазюка.

За першість турніру змагалося 3 команди, а саме «Волочиська ЗОШ І-ІІІст. №1» , «Волочиський НВК», «Тарнорудська ЗОШ І-ІІІст.». Загалом відбулося три гри.  Хлопцям сподобався азарт змагань, відчуття команди. 

В результаті  запеклої боротьби перемогу здобула команда  «Волочиського НВК». Друге місце виборола команда «Волочиська ЗОШ І-ІІІст. №1»  , третє місце дісталось команді «Тарнорудська ЗОШ І-ІІІст.». Проте головне не рахунок, а позитивні емоції, задоволення від гри і від спілкування серед колег.

Призерів було нагороджено грамотами та медалями. Від благодійного фонду «Ми поруч» усім командам було вручено грошову винагороду та волейбольні м?ячі.

 З вітальним словом до учасників турніру виступив голова районної спілки учасників АТО Сергій Чиж, який побажав юнакам усіх гараздів та здобувати нагороди на спортивних майданчиках,  а не на полі бою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора