Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації Володимира Сергійчука з Днем захисника України

Дата: 10.10.2018 16:11
Кількість переглядів: 755

Фото без опису 14 жовтня -  особливий день для мільйонів українців.  Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів.  Богородиця стала  Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії. Під її захист стають і новітні герої. Усі ті, хто сьогодні повертає повагу та честь до звання військового.

Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя Герої Небесної Сотні, вояки УПА, тисячі патріотів, імена яких нам і досі не відомі. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

 У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

     Слава Україні!

     Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора