Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В.Сергійчук провів виїзний прийом громадян для жителів сіл Зайчики та Постолівка

Дата: 17.10.2018 15:29
Кількість переглядів: 750

Фото без опису17 жовтня 2018 року, відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів керівництва районної державної  адміністрації,  голова районної державної  адміністрації   Сергійчук Володимир Миколайович, за участю керівників управлінь та відділів районної державної адміністрації, представника  відділу у Волочиському районі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області провів виїзний прийом громадян для жителів сіл Зайчики Фото без описута

Фото без опису Постолівка.

До керівника району звернулися жителі сіл, проблемні питання кожного з яких потребували підтримки з боку представників районної та місцевої влади.

В ході прийому  жителі села піднімали ряд важливих питань життєдіяльності громади, зокрема: підвищення ціни на вивіз твердих побутових відходів, виділення земельної ділянки учаснику АТО, ремонту криниці загального користування, надання путівки на санаторно –курортне лікування тощо.

Під час прийому громадян також порушено одне з актуальних на сьогодні питань – оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги. З цього приводу  були надані роз’яснення начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання які потребують детального вивчення взято на контроль.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора