Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ремонтні роботи дитячого відділення Волочиської ЦРЛ

Дата: 02.11.2020 11:47
Кількість переглядів: 579

Фото без описуГолова райдержадміністрації Юрій Марущин в робочому порядку відвідав Волочиську ЦРЛ.


Сьогодні на території установи тривають роботи з капітального ремонту дитячого корпусу, а саме – заміна дерев’яних віконних блоків на металопластикові.

Зі слів очільника району, питання енергозбереження – одне з найгостріших проблем. Велика втрата тепла відбувається саме через віконні блоки, рами в яких в більшості прогнили. Заміна вже зношених дерев’яних вікон на нові енергозберігаючі дозволить зменшити витрату тепла та витрати на опалення. Даний захід вартістю 141,1 тис.грн. фінансується за рахунок коштів районного бюджету згідно рішення сесії Волочиської районної ради від 14 липня 2020 р. №6-47/2020.


Також в ході візиту Юрій Віталійович окрему увагу приділив лікуванню хворих на коронавірусну інфекцію і захисту медичного персоналу. Так, зі слів головного лікаря Віктора Чубара наказом по закладу тимчасово перепрофільовано ліжка неврологічного, ЛОР-очного, дитячого соматичного та дитячого інфекційного відділень у інфекційні ліжка (70 ліжок). Голова адміністрації наголосив на необхідності виконання вимоги Президента України Володимира Зеленського відносно продовження заходів із забезпечення згаданих лікарняних ліжок киснем на 80% в найкоротші терміни. Для цього з державного бюджету для КНП «Волочиська ЦРЛ» вже виділено понад 364 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора