Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась селекторна нарада

Дата: 05.01.2017 17:15
Кількість переглядів: 644

Фото без описуСьогодні, 5 січня голова районної державної адміністрації В. Сергійчук, заступники голови райдержадміністрації  О. Карун та В. Пендилюк, голова районної ради С. Пазюк,  голови та бухгалтери об’єднаних територіальних громад району, керівники окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації, головні лікарі центральної районної лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги взяли участь у  обласній селекторній нараді з питань підвищення мінімальної заробітної плати.

Виступаючі керівники департаментів та управлінь облдержадміністрації у своїх доповідях донесли до відома присутніх необхідність виконання заходів для виплати працюючим обов’язкової мінімальної заробітної плати у розмірі не менше 3200 грн. згідно  Постанови Кабінету Міністрів України “Про оплату праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери” № 1037 — редакція від 28.12.2016. 

Фото без описуДля забезпечення міжкваліфікаційних (міжпосадових) співвідношень в оплаті праці та недопущення "зрівнялівки" в оплаті праці некваліфікованих та кваліфікованих працівників на рівні мінімальної заробітної плати доручено керівникам установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери забезпечити в межах фонду оплати праці диференціацію заробітної плати шляхом встановлення доплат, надбавок, премій з урахуванням складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника, результатів його праці.

У ході проведення наради наголошено на стовідсотковому дотриманні законодавства, яким регулюється процес підвищення мінімальної заробітної плати. Акцентовано увагу на інформуванні населення з даного питання.

По завершенні наради голова райдержадміністрації В. Сергійчук надав відповідні доручення та рекомендації присутнім.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора