Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м.Волочиську розпочався чемпіонат Хмельниччини з пауерліфтингу

Дата: 04.01.2017 17:59
Кількість переглядів: 674

Фото без опису4-5 січня 2017 року у м. Волочиськ проходить чемпіонат Хмельницької області з пауерліфтингу.

На урочистому відкритті змагань з привітальним словом виступили т.в.о. начальника молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Клімов, заступник голови Волочиської райдержадміністрації Віталій Пендилюк, директор СОК Волочиського машинобудівного заводу Олександр Антонов та голова Федерації пауерліфтингу Хмельницької області Вадим Воронецький. Церемонія нагородження відбувалася у всіх вагових та вікових категоріях, а також відзначили кращих спортсменів та суддів за рейтингами 2016 року.

Минулого року подільські спортсмени показаливисокі результати: завдяки їх з тренерами спільним зусиллям  Хмельниччина має ще 1 майстра спорту міжнародного класу та 6 майстрів спорту України, здобута 1 ліцензія на Всесвітні ігри 2017 року. 

Змагання, що тривають у м.Волочиську, є відбірковими до чемпіонату України, який відбудеться наприкінці місяця у м. Коломия Івано-Франківської області.

Бажаємо спортсменам подальших успіхів та перемог, щоб гідно представляти область на чемпіонатах України та змаганнях європейського і світового рівня!Фото без опису


За матеріалами сайту Хмельницької ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора