Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Грудня, 2016 р., 22:47
З 5 по 16 грудня поточного року у місті Волочиську на базі санаторію «Райдуга» ПАТ «Мотор Січ» та ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» проходять щорічні навчання керівників та спеціалістів сільськогосподарських підприємств, начальників та спеціалістів  управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, голів сільських та селищних рад Хмельницької області. Основна тематика, що перебуває на порядку денному - підвищення ефективності агропромислового виробництва та перспективи розвитку агропромислового комплексу області.
09 Грудня, 2016 р., 16:37
9 грудня під керівництвом голови райдержадміністрації В. Сергійчука відбулось  засідання оргкомітету з підготовки до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 
07 Грудня, 2016 р., 08:15
Лише за п'ять днів, з 28 листопада по 2 грудня, учасниками Урядової програми з енергоефективності стали 37 ОСББ, які залучили 4,2 млн. грн на заходи з енергозбереження у своїх будинках. Таким чином, побито рекорд листопада. Тоді за тиждень 29 ОСББ взяли «теплих» кредитів на суму 3,2 млн гривень. А ще у жовтні охочих до енергозбереження об'єднань було лише 10-15 у тиждень.
07 Грудня, 2016 р., 08:12
Це одна з переваг законопроекту № 4334 щодо стимулювання виробництва тепла з альтернативних джерел енергії, який наразі активно готується до другого читання у Парламенті.
06 Грудня, 2016 р., 09:55
03 грудня 2016 року у спортивних залах Волочиського навчально-виховного комплексу відбувся чемпіонат Волочиського району з волейболу серед команд навчальних закладів району.
05 Грудня, 2016 р., 14:34
Під головуванням заступника голови райдержадміністрації В.Пендилюка за участю працівників служби у справах дітей та членів комісії відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при Волочиській райдержадміністрації. На засіданні комісії було розглянуто питання про доцільність позбавлених батьківських прав. Відповідно до розглянутого питання прийнято рішення, що спрямоване на недопущення порушень у сфері захисту прав та законних інтересів дітей.  
05 Грудня, 2016 р., 10:03
2 грудня, ЦКД «Гармонія», пройшли урочисті збори, приурочені Міжнародному Дню інвалідів.
05 Грудня, 2016 р., 08:59
Уже стало доброю традицією - щороку напередодні 3 грудня проводити Чемпіонат Волочиського району з шахів та шашок серед людей з обмеженими фізичними можливостями. Не винятком став і цей рік.
02 Грудня, 2016 р., 09:40
Уряд схвалив Концепцію реформи фінансування системи охорони здоров’я, яка дає старт модернізації медичної сфери. Концепція закріплює модель національного солідарного медичного страхування зі 100% покриттям громадян. Згідно з концепцією, збори страхових внесків здійснюватимуться через загальну систему оподаткування та збиратимуться у державному бюджеті. Страхові виплати за лікування окремої людини не будуть прив’язані до розміру її індивідуальних внесків. Кожен громадянин здійснює передоплату за медичне обслуговування, сплачуючи загальні податки. Жодних додаткових податків чи платежів для громадян не вводиться.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора