Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася чергова 22 сесія районної ради

Дата: 06.12.2017 10:45
Кількість переглядів: 497

 

Фото без опису5 грудня 2017 року відбулося пленарне засідання чергової 22 сесії районної ради.

У сесії взяли участь 25 депутатів, депутати обласної ради В.Чубар та А.Саланський, голови ОТГ та сільських рад, представники правоохороних органів, посадові особи виконавчого апарату районної ради, керівники управлінь та відділів РДА, керівники комунальної власності, ЗМІ.

У ході пленарного засідання було розглянуто 18 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій  та президії районної ради.

Депутати прийняли районну програму «Забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД у Волочиському районі на 2017-2018 роки» та Програму підвищення енергоефективності Волочиського району на 2017-2021 роки; внесли зміни до  районного бюджету на 2017 рік, до комплексної програми щодо профілактики злочинності на території Волочиського районну на 2017-2021 роки; ознайомилися з ходом виконання Програми залучення інвестицій в економіку Волочиського району на 2011-2020 роки.

Присутні заслухали звіти голів постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (Габак М.Д.). та з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю(Партика О.Г.).

Депутати підтримали  депутатський запит депутата районної ради Бойчука І.Т. щодо незаконного розміщення об’єктів грального бізнесу на території міста Волочиськ та звернення до Хмельницької обласної ради та Хмельницької обласної державної адміністрації щодо  виділення коштів на фінансування утилізації непридатних для використання пестицидів  та невпізнаних отрутохімікатів, які зберігаються на території Волочиського ВАТ «Агрохім».

Затвердили 4 технічних документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок, розглянули ряд питань комунальної власності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора