Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги підприємців району!

Дата: 04.09.2018 16:02
Кількість переглядів: 610

 

26 липня 2018 року відбулася зустріч голови облдержадміністрації з керівником Польської агенції з інвестицій та торгівлі Карольом Кубіца.

Агенція є  структурою, яка займається питаннями ефективного співробітництва польських інвесторів із  закордонними партнерами та має намір детально дослідити інвестиційний та експортний потенціал Хмельниччини, сприяти взаємовигідному розвитку українсько-польських відносин.

Враховуючи зазначене, звертаємось до представників бізнес-спільноти з пропозицією щодо співпраці із польським партнером, - проведення презентації інвестиційних проектів під час наступної Місії підприємців з Польщі.

Надана Вами інформація про інвестиційний потенціал власного підприємства та можливі напрямки співпраці з польським бізнесом буде розміщена на офіційному сайті Польської агенції з інвестицій та торгівлі і надіслана Маршалкам польських воєводств.

Інформацію просимо надавати управлінню агропромислового, економічного  розвитку та інфраструктури райдержадміністрації до 07 вересня 2018 року на електронну адресу ekonomika_volrda@ukr.net згідно таблиці:

 

Назва інвестиційного проекту

Необхідна сума залучення інвестицій, тис. дол. США

Підприємство-ініціатор, його реквізити

Особа, що буде здійснювати презентацію (ПІП, посада)

Наявність мультимедійної презентації

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора