Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації Володимира Сергійчука з Днем підприємця

Дата: 29.08.2018 15:25
Кількість переглядів: 631

Шановні підприємці!

Фото без опису Щиро вітаю вас з професійним святом – уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва і приватної ініціативи у вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства.   

Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

У цей святковий день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу.  Висловлюємо глибоку повагу підприємцям, без підтримки та спонсорської допомоги яких не можливо уявити благодійну діяльність у районі. Велику надію, шановні підприємці, покладаємо на взаєморозуміння, подальшу ефективну співпрацю заради економічного процвітання району і покращення добробуту наших мешканців.

Дорогі друзі! У цей чудовий день прийміть побажання міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі Ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим! Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять! Нехай Ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту Ваших рідних!

Бажаємо Вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя в особистому житті!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора