Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Лютого, 2019 р., 09:09
Уряд запроваджує новий, більш зручний механізм отримання  «доступних ліків» – за електронним рецептом. Уже з квітня лікарі будуть виписувати тільки е-рецепти на ліки, що включені до урядової програми «Доступні ліки».
28 Лютого, 2019 р., 08:58
27 лютого заступник голови  адміністрації В.Пендилюк провів засідання комісії з питань призначення (відновлення )соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. 
26 Лютого, 2019 р., 16:51
25 лютого 2019 року відбулась зустріч народного депутата України Лабазюка С.П. та голови райдержадміністрації Сергійчука В.М. з директором Волочиської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Скибою Олександром Павловичем.
26 Лютого, 2019 р., 15:09
26 лютого 2019 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації  Пендилюка В.В. відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. «За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Адже ефективний захист прав дитини - один із пріоритетів  нашої держави. Саме тому влада сьогодні докладає максимум   для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей» - зазначив Віталій Володимирович.
26 Лютого, 2019 р., 11:51
26 лютого під керівництвом заступника голови адміністрації В.Пендилюка відбулося засідання організаційного комітету з питань відзначення в районі Міжнародного жіночого дня та 205-ї річниці  з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
25 Лютого, 2019 р., 16:42
Держава відновить соціальну справедливість і для пенсіонерів з найнижчими пенсіями: вони отримають 2 410 гривень доплати за попередні роки.
22 Лютого, 2019 р., 15:38
20 лютого 2019 року в залі засідань Волочиської районної державної адміністрації проведено навчання працівників діяльность котрих пов’язана з застосуванням, транспортуванням та торгівлею пестицидами. Участь у навчанні прийняли  спеціалісти сільгосппідприємств району, фермери та працівники робота  яких безпосередньо пов’язана із застосуванням, транспортуванням і торгівлею пестицидами, а також пасічники району.
22 Лютого, 2019 р., 10:24
  Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе провела тематичну нараду з питань протидії гендерно зумовленому насильству за участі народних депутатів, представників Уряду, громадських організацій та міжнародних організацій-партнерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора