Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2019 р., 12:11
02 квітня 2019 року головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області розпочато фінансування пенсій квітня 2019 року, на виплату яких уже направлено перших           20,3 млн. грн. Всього упродовж місяця на виплату пенсій буде спрямовано 1,1 млрд. грн.
02 Квітня, 2019 р., 11:31
З метою підвищення рівня правової обізнаності населення, чергову консультацію надає Міністр юстиції Павло Петренко. 
30 Березня, 2019 р., 13:19
Незабаром відбудеться перехід на літній час. Перевести стрілки на одну годину вперед в Україні потрібно останньої неділі березня. І це означає, що спатимемо ми на годину менше. Отже, не забудьте перейти на літній час в ніч з 30 на 31 березня о 3 годині ранку.
27 Березня, 2019 р., 14:35
Триває передвиборча кампанія кандидатів у Президенти. З метою забезпечення пожежної безпеки на виборчих дільницях, управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації наголошує на виконанні заходів пожежної безпеки.
27 Березня, 2019 р., 11:31
23-24 березня у спортивно – оздоровчому комплексі «Дружба» Волочиського машинобудівного заводу АТ «Мотор Січ» проходив п'ятий Чемпіонат Волочиського району з футзалу – 2019 серед команд установ, організацій, підприємств.
26 Березня, 2019 р., 12:27
З метою підвищення рівня правової обізнаності населення надає консультацію Міністр юстиції Павло Петренко.
26 Березня, 2019 р., 09:34
У рамках робочої поїздки до Волочиського району голова обласної ради Михайло Загородний відвідав центральну районну лікарню. Очільник області ознайомився з умовами перебування хворих у хірургічному і терапевтичному відділеннях та матеріально-технічною базою медичного закладу, поспілкувався з медичним персоналом та пацієнтами. За останні чотири роки на будівельні роботи та поточний ремонт центральної районної лікарні з обласного бюджету та Державного фонду регіонального розвитку було виділено майже 14 млн гривень. За кошти державного бюджету у хірургічному корпусі райлікарні було здійснено реконструкцію з влаштуванням шатрової покрівлі над приймальним відділенням та перехідною галереєю, на що спрямовано майже 2,5 млн грн, на капітальний ремонт харчоблоку та допоміжних приміщень з державної казни виділено понад 2 млн гривень. З обласного бюджету більше півмільйона гривень спрямовано на капітальний ремонт даху неврологічного відділення  та 100 тис. грн  виділено на заміну вікон хірургічного корпусу ЦРЛ. У рамках виконання обласної програми централізованого забезпечення медичних закладів дороговартісним медичним обладнанням, медикаментами та виробами медичного призначення на 2016-2020 роки для потреб Волочиської центральної районної лікарні придбано ехокардіограф (УЗД) за 7 млн 945 тис. грн та  закуплено фіброгастроскоп за 1 млн 204 тис. гривень. Як зазначає голова обласної ради Михайло Загородний, цьогоріч, як і в останні роки, пріоритетною для спрямування коштів обласної казни визначено галузь охорони здоров’я.  У 2019 році більше 30 млн грн планується виділити на придбання дороговартісних медикаментів, 44 млн грн – на продовження будівництва нового лікувально-діагностичного корпусу обласної дитячої лікарні, аби до кінця року, за умови співфінансування з державного бюджету, завершити зведення стін, змонтувати дах і провести комунікації. У 2018 році на початок зазначених робіт з обласного бюджету було виділено 30 млн грн, які повністю освоєно. За рахунок профінансованих коштів побудовано трансформаторну підстанцію та кисневу станцію, вимуровано підпірні стіни, зведено будівлю корпусу з цоколя до третього поверху.
25 Березня, 2019 р., 15:56
У суботу, 30 березня о 20.30 в усьому світі стартує кампанія Година Землі, під час якої люди вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті. Година Землі започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблем. У 2008 році акція поширилася світом. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора