Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання організаційного комітету з питань відзначення в районі Міжнародного жіночого дня та 205-ї річниці  від дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Дата: 26.02.2019 11:51
Кількість переглядів: 673

Фото без опису26 лютого під керівництвом заступника голови адміністрації В.Пендилюка відбулося засідання організаційного комітету з питань відзначення в районі Міжнародного жіночого дня та 205-ї річниці  з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Так, вирішено, що 7 березня о 13:00 для жінок Волочиського району та міста у ЦКД «Гармонія» відбудеться святкова концертна програма.

6 березня усі бажаючі зможуть повболівати за жіночі команди, що візьмуть участь у чемпіонаті Волочиського району з волейболу, який стартуватиме о 10.00 7  у спортивному залі «Дружба».

З метою відзначення 205-ї річниці з Дня народження Кобзаря урочистості відбудуться 11 березня о 11:00 біля пам’ятного знаку Т.Г. Шевченка. Також Фото без описуу освітніх закладах та закладах культури району заплановано провести тематичні виставки, уроки, виховні години, бесіди, читання.

Запрошуємо усіх взяти участь у вищезгаданих заходах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора