Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Травня, 2019 р., 15:11
1.Чи потрібно у травні повторно звертатися з документами?
06 Травня, 2019 р., 14:39
З метою підвищення рівня правової обізнаності населення,  чергову консультацію надає Міністр юстиції Павло Петренко. Офіційне працевлаштування працівника - гарантоване Конституцією України право на працю, реалізоване шляхом укладання трудового договору. При укладенні трудового договору існують певні вимоги до його форми: трудовий договір укладається, як правило, в письмовій формі. Додержання письмової форми є обов'язковим, зокрема у випадках, коли на цьому наполягає працівник. Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу. Саме дотримання письмової форми трудового договору при працевлаштуванні дає працівнику можливість здійснювати захист своїх трудових прав в разі невиплати або затримки у виплаті заробітної плати, а також інших порушеннях трудового законодавства з боку роботодавця. Що розуміється під  нелегальним  працевлаштуванням? Нелегальним працевлаштуванням слід вважати наймання працівника на роботу без офіційного працевлаштування, тобто без укладання трудового договору.
03 Травня, 2019 р., 11:33
02 травня 2019 року головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області розпочато фінансування пенсій травня 2019 року, на виплату яких уже направлено перших 56,4 млн. грн. Всього упродовж місяця на виплату пенсій буде спрямовано 1,0 млрд. грн.
02 Травня, 2019 р., 16:00
Міністерство юстиції і Уряд одним із ключових завдань своєї роботи визначили піклування про наше майбутнє – про наших дітей. Очевидно, що ця турбота неможлива без сприяння відповідальному ставленню батьків до своїх обов’язків по вихованню і належному утриманню дітей.
26 Квітня, 2019 р., 12:00
26 квітня Україна та весь світ згадують жахливу за наслідками та найбільшу в історії людства техногенну катастрофу – вибух четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС
26 Квітня, 2019 р., 11:54
Шановні жителі Волочиського району! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Воскресіння Христового!
26 Квітня, 2019 р., 09:54
25 квітня 2019 року головним управлінням Пенсійного фонду України в області завершено виплату пенсій за поточний місяць в сумі  1,1 млрд. грн., в тому числі  108,1  млн. грн. - військовослужбовцям  силових структур. Одночасно завершено фінансування субсидій за березень 2019 року в сумі 191,4 млн. грн.
23 Квітня, 2019 р., 15:13
Американський білий метелик
23 Квітня, 2019 р., 11:51
Волочиське районне управління Головного управління Держпродспоживслужбти в Хмельницькій області інформує про створення інформаційного продукту «Гранд Експерт», що являє собою систему моніторингу процесів хімічної обробки рослин та дозволяє миттєво та безкоштовно оповістити бджолярів про планову обробку рослин засобами захисту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора