Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Наркевичах відбулося відкриття відремонтованого центру первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 28.07.2020 17:58
Кількість переглядів: 499

Сьогодні, голова адміністрації Юрій Марущин побував у селищі Наркевичі, де відбулося відкриття відремонтованого центру ПМСД. Завдяки сучасному облаштуванню приміщення, мешканці селища та сільських населених пунктів громади отримуватимуть якісну та доступну медичну допомогу.

На виконання робіт, які розпочалися у лише у травні поточного року, були залучені кошти районного, селищного бюджетів та благодійні кошти. Цей гарний результат став можливий лише завдяки злагодженій співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, благодійників та колективу центру.
Відремонтовані приміщення оснащені новими меблями.  Заміна  медичного   обладнання  на  сучасне  забезпечуватиме  якісне, різнопланове надання медичної допомоги.
Для надання невідкладної медичної допомоги амбулаторія забезпечена медичними препаратами та засобами, для обслуговування викликів має в своєму розпорядженні автомобіль.

Запрошені та гості свята у своїх промовах привітали громаду та колектив амбулаторії з такою важливою подією, побажали усім міцного здоров'я, закладу та колективу – гарної роботи, а громаді – процвітання.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора