Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святкували День Збройних Сил України

Дата: 07.12.2016 10:31
Кількість переглядів: 642

 

 6 грудня, у ЦКД «Гармонія» відбулись урочисті заходи до Дня Збройних Сил України. 

Привітати військовослужбовців та усіх учасників антитерористичної операції району прийшли представники влади району та міста, керівники підприємств, установ, організацій, громадськість.

Після урочистого внесення до концертної зали Державного Прапора України та звучання Державного Гімну України, військовослужбовці військової частини поклали квіти до Меморіалу Слави та до пам’ятника воїнам  АТО.

Далі до усіх присутніх у залі звернувся військовий комісар Волочиського районного військового комісаріату Віктор Романов, який привітав присутніх у залі офіцерів, прапорщиків, сержантів, солдатів, ветеранів військової служби та гостей свята із 25-ю річницею Збройних Сил України.

Подякував Віктор Антонович за участь в антитерористичній операції на Сході України тим військовослужбовцям, які зараз боронять кордони України і тим, хто уже демобілізувався та побажав усім присутнім доброго здоров’я,  любові у родинах та, звичайно, мирного неба над головою.

Привітав зі святом військовослужбовців, їхні родини та усіх присутніх у залі і голова районної державної адміністрації Володимир Сергійчук, який щиро подякував військовослужбовцям за їх сміливість та самовідданість, а їхнім родинам за терпіння та віру. Тим військовослужбовцям, які ще перебувають на Сході України Володимир Миколайович побажав Божого захисту та повернення до дому живими, а тим, які уже демобілізувались – міцного здоров’я, родинного затишку та здійснення усіх мрій.

Після вітальних слів голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук  вручив окремим військовослужбовцям Волочищини спільні грамоти райдержадміністрації та районної ради.

Привітали військовослужбовців зі святом і голова Волочиської об’єднаної територіальної громади Костянтин Черниченко, голова Наркевицької об’єднаної територіальної громади Любов Гула, заступник голови Війтовецької об’єднаної територіальної громади Володимир Свистун, які вручили окремим із них грамоти та грошові винагороди з нагоди свята.

 

Свої вітання, побажання, подяки та цінні подарунки від благодійного фонду «Ми поруч» через свого помічника Володимира Петрука передав і народний депутат України Сергій Лабазюк, який ніколи не забуває про своїх земляків.

Після усіх привітань Державний Прапор України було винесено, урочисте зібрання з нагоди Дня Збройних Сил України оголошено закритим, а для усіх його учасників працівники культури подарували чудовий, святковий концерт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора