Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочисті збори, приурочені Міжнародному Дню інвалідів.

Дата: 05.12.2016 10:03
Кількість переглядів: 544

2 грудня, ЦКД «Гармонія», пройшли урочисті збори, приурочені Міжнародному Дню інвалідів.

На захід завітали представники органів державної влади та місцевого самоврядування, жителі району з обмеженими фізичними можливостями, громадськість.

Перед початком заходу усі присутні мали можливість відвідати виставку творів народного мистецтва, які своїми руками вишили, намалювали, зв’язали члени Волочиського районного товариства інвалідів.

До присутніх зі сцени районного будинку культури звернувся голова Волочиського районного товариства інвалідів, помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Володимир Петрук.

Далі, до привітального слова було запрошено заступника голови адміністрації О. Каруна.

 Олег Васильович зосередив увагу присутніх на нагальних потребах інвалідів: питаннях трудовлаштування та виділення належних коштів на лікування та реабілітацію. Він закликав до активних дій та ініціативи з боку всіх членів Волочиського районного товариства інвалідів, а також запевнив присутніх, що завжди стоятиме на захисті прав та законних інтересів людей з обмеженими можливостями.

Із побажаннями здоров'я, терпіння, оптимізму та людського розуміння,  до присутніх у залі громадян з обмеженими фізичними можливостями, звернулись голова районної ради Сергій Пазюк, міський голова Костянтин Черніченко. Окрім теплих побажань представники органів влади вручили найактивнішим членам районного товариства інвалідів спільні Грамоти районної державної адміністрації та районної ради і Грамоти Волочиської об’єднаної територіальної громади.

 Для усіх учасників урочистих зборів було представлено концерт, у якому взяли участь представники культури району та громадяни  з обмеженими фізичними можливостями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора