Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання оргкомітету з підготовки до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 09.12.2016 16:37
Кількість переглядів: 538

Фото без опису9 грудня під керівництвом голови райдержадміністрації В. Сергійчука відбулось  засідання оргкомітету з підготовки до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. 

Розпочинаючи засідання, Володимир Миколайович акцентувала увагу  на подвигу тих людей, які не розуміючи наслідків аварії, кинулися рятувати людство від невидимого  ворога. Сьогодні вони потребують допомоги та лікування з боку держави, як ніхто. Про такі трагедії людство має пам’ятати, в ім’я того, щоб вони не повторювалися.
Заслухавши пропозиції щодо вшанування учасників аварії на ЧАЕС, членами оргкомітету прийнято рішення щодо відзначення на рівні району вказаної дати та проведення відповідних заходів: 14 грудня у малому залі  ЦКД "Гармонія", також відбудеться покладання квітів, проведення молебенів за загиблими внаслідок аварї на ЧАЕС по всіх церквах району. Працівниками закладів культури та освіти проводитиметься низка просвітницьких заходів, лекцій, уроків, бесід, виставки кращих дитячих малюнків, які висвітлюватимуть масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора