Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання робочої групи з питання роботи закладів грального бізнесу на території району

Дата: 17.01.2019 17:00
Кількість переглядів: 708

Фото без описуВ четвер, 17 січня 2019 р., під керівництвом голови адміністрації Володимира Сергійчука проведено засідання робочої групи з питання роботи закладів грального бізнесу на території району.


Як зазначив Володимир Миколайович: «Тематика грального бізнесу є болючим питанням у нашому суспільному житті. Адже, незважаючи на прийняття Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», такі заклади функціонують нелегально, у т.з. «сірій зоні». Тому це питання потребує особливої уваги та пильності як із боку правоохоронців, так і з боку громадян. Такі порушення не повинні залишитись безкарними».

В ході засідання було заслухано керівників місцевого відділення Національної поліції Олексія Малішевського та Державної фіскальної служби Анатолія Саланського про здійснені заходи реагування в цій сфері. А перший заступник голови адміністрації Олег Карун звернув увагу на питання офіційного працевлаштування найманих працівників у таких закладах та недопущення «тіньової» зайнятості.

За підсумками роботи, напрацьовано план заходів щодо проведення контролю за об’єктами грального бізнесу на території Волочиського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора