Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні 33-тя річниця аварії на ЧАЕС... Пам'ятаємо....

Дата: 26.04.2019 12:00
Кількість переглядів: 1405

Фото без опису26 квітня Україна та весь світ згадують жахливу за наслідками та найбільшу в історії людства техногенну катастрофу – вибух четвертого енергоблоку Чорнобильської АЕС

Сьогодні жителі Волочиського району вшанували пам'ять ліквідаторів Чорнобильської аварії з нагоди 33-ї річниці Чорнобильської трагедії. З площі Центральної керівники району і міста, чорнобильці та члени їх сімей, представники трудових колективів, установ, організацій та підприємств району, молодь скорботною ходою пройшли та поклали квіти до пам’ятника жертвам Чорнобильської трагедії у сквері Меморіалу Слави.

Про участь жителів  району у ліквідації наслідків катастрофи, сьогоденні проблеми та побажання чорнобильців, присутнім повідав голова Волочиської районної організації СЕП «Союз. Чорнобиль. Україна», депутат  районної ради, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС Габак М.Д.

Помічник народного депутата України С.Лабазюка В. Ряба подякувала ліквідаторам за їх мужність і неоціненний подвиг та вручила подарункові сертифікати на оздоровлення в санаторії «Райдуга».

Присутні схилили голови у хвилині мовчання та  у спільній молитві помолились за усіх жертв цієї трагедії.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора