Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рівень оплати праці найманим працівникам постійно знаходиться в полі зору керівництва району.

Дата: 07.04.2017 10:02
Кількість переглядів: 599

Фото без описуТак, 06 квітня 2017 року  під керівництвом  голови районної державної адміністрації Сергійчука В.М. відбулося  чергове засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, на якому було проаналізовано стан справ, що склався в оплаті праці найманим працівникам району в  лютому 2017 року.

Відкриваючи засідання районної робочої групи керівник району довів до відома присутніх, що існують певні позитивні зрушення щодо виплати заробітної плати працівникам в районі, адже, якщо в січні місяці заробітну плату менше від мінімальної виплатили понад 100 роботодавців, то в лютому лише  - 62.

Доповнив виступ керівника району його перший заступник Карун О.В.

Олег Васильович  зосередив увагу присутніх керівників об’єднаних територіальних громад на проведенні аналогічних засідань.  Також, ним було надано доручення активізувати роботу по виявленню підприємств, що використовують нелегальну найману працю та проведенні повномасштабних перевірок.

Прозвітував про стан виплати заробітної плати найманим працівникам в ряді сільських магазинів голова районного споживчого товариства Слободянюк В.В., який підтримав озвучену точку зору керівника району про те, що є ще багато напрямків, по яких слід працювати з метою  підвищення рівня оплати праці в структурних підрозділах  товариства.

Членами робочої групи заслухано  керівників: Волочиського ВКППО Погорільського М.Т., ПП «ТАД Метал Сервіс» Дурдаса В.В.,  виконавчого директора Філії «Волочиський консервний завод» ТОВ «Адамант» Флисту В.П., керівника ТОВ «Оліям-О» Віннічука О.І.,  приватних підприємців Сироту А.М., Мазур Т.В.,  Концевича О.В. та Фіщук К.В.

Членами робочої групи прийнято рішення ініціювати перевірку стану дотримання законодавства про працю на підприємствах, що проігнорували  запрошення на засідання, а саме: у  приватних підприємців Чорної Л.В., Колосінського В.В., Кузя В.В., Антонової Є.І., Закордонець О Д., Волосюку В.В та Диваку О.О.

Окремого вивчення потребує стан справ з оплатою праці на філії «Волочиський консервний завод» ТОВ «Адамант», де найближчим часом також заплановано проведення повномасштабної перевірки щодо дотримання законодавства про працю.

За підсумками засідання усі присутні керівники та члени робочої групи отримали конкретні доручення  від керівника району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора