Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Листопада, 2020 р., 12:59
За період  з 02 по 13 листопада поточного року,  відповідно до заявок головних розпорядників коштів районного бюджету та зареєстрованих фінансових зобов'язань, на утримання бюджетних установ району та  соціально-культурну сферу спрямовано 958,4 тис грн, зокрема на:  
06 Листопада, 2020 р., 15:53
На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 6 листопада, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
06 Листопада, 2020 р., 15:52
Аби врятувати людину, яка потрапила у біду, відлік часу іде не на хвилини, а на секунди. Відсьогодні надзвичайники Хмельниччини, як і усієї України, ще на крок наблизилися до Європейських стандартів виконання свого головного завдання — рятування людей, зокрема, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду чи іншу надзвичайну подію. Відповідно до Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху Державна служба України з надзвичайних ситуацій передала на Хмельниччину три спеціальні аварійно-рятувальні автомобілі легкого типу на базі Ford Ranger, на загальну суму понад 11 мільйонів гривень.
06 Листопада, 2020 р., 14:51
Сьогодні Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект Державного бюджету на 2021 рік. Рішення підтримали 275 народних депутатів.
05 Листопада, 2020 р., 16:55
Сьогодні, за досягнення високих спортивних результатів нагородили спільним дипломом Волочиської державної адміністрації та Волочиської районної ради Цибрія Максима, який є кращим спортсменом відділення веслування Волочиської ДЮСШ, кандидатом в майстри спорту, срібним призером чемпіонату України з веслування. У 2019 році з районного бюджету було виділено 27 700, 00 грн, для придбання нового каное, яке сьогодні передали Максиму та його тренеру Руслану Шевцову з побажаннями завжди досягати поставлених цілей, нових перемог та успіхів.
05 Листопада, 2020 р., 12:26
Представництво НАТО в Україні пропонує Міністерству у справах ветеранів України співпрацювати у запровадженні комплексного підходу до професійної реадаптації військовослужбовців, які планують звільнятися у запас.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора