Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волейбольний турнір під девізом «Юність, краса та спортивний гарт!»

Дата: 07.03.2019 19:02
Кількість переглядів: 718

 

 

Фото без опису6 березня, в переддень весняного жіночого свята, у спортивно – оздоровчому комплексі Дружба» Волочиського машинобудівного заводу АТ «Мотор Січ» відбулись змагання на Кубок району з волейболу серед жіночих команд, приурочені Міжнародному жіночому дню. У чемпіонаті взяли участь сім команд: Волочиського НВК, Волочиської ЗОШ І-ІІІст. № 1, Волочиської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, сіл Поляни, Бальківці, Соломна та Тарноруда.
Всі ігри видались цікавими та напруженими водночас .
В результаті безкомпромісної боротьби, перше місце виборола команда села Тарноруда, друге місце - команда Волочиської ЗОШ № 5 та ІІІ – посіла команда с. Поляни.
Призерам змагань було вручено медалі та грамоти від організаторів: Волочиської райдержадміністрації та районної ради. Крім того, команду – чемпіона нагороджено Кубком.
Фото без описуЗ нагоди свята, від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч» усім учасницям змагань були вручені квіти та солодкі подарунки, за що юні волейболістки та їх наставники висловлювали щиру вдячність меценатам. Також організатори змагань подякували адміністрації Волочиського машинобудівного заводу АТ «Мотор Січ» за благодійно наданий спортивний зал для змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора