Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Село, в якого є майбутнє

Дата: 17.05.2017 18:39
Кількість переглядів: 473

В середу, 17 травня, голова райдержадміністрації Володимир Сергійчук та начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Юрій Марущин, згідно плану-графіка проведення виїзних нарад щодо розгляду поточного стану та короткострокових прогнозів роботи підприємств Волочиського району, відвідали Клининський відділок ПП «Аграрна компанія - 2004».

В ході візиту керівник відділку Павло Посполіта ознайомив гостей із ходом посадки тютюну, який вперше з’являється на теренах Волочиського району в таких масштабах. Ще взимку насіння було висіяно в теплицях, а тепер при настанні оптимальних строків, працівники агрокомпанії розпочали нарізати на полі гребені та пересаджувати вирощену розсаду у відкритий ґрунт. Загальна площа культури становитиме близько 50 га.

В свою чергу, Юрій Марущин відмітив, що позитивом у освоєнні нових видів технічних культур є забезпечення зайнятості місцевого населення, вища мінімального рівня заробітна плата.

На завершення зустрічі, Павло Петрович запевнив гостей в подальшому розвитку виробництва Клининського відділку, зокрема, розширенні тепличного господарства, встановленні сушарок та створенні нових робочих місць.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора