Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають виїзні наради щодо розгляду поточного стану та короткострокових прогнозів роботи підприємств Волочиського району

Дата: 31.01.2017 18:07
Кількість переглядів: 555

Фото без описуВ рамках проведення виїзних нарад щодо розгляду поточного стану та короткострокових прогнозів роботи підприємств Волочиського району перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун, начальник управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури районної державної адміністрації Юрій Марущин та головний спеціаліст відділу промисловості та інфраструктури управління АЕРІ Артем Смиц відвідали Волочиську швейну фабрику.

Директор швейної фабрики Василь Кокошко ознайомив членів виїзної наради з ремонтно-відновлювальними роботами, що тривають на підприємстві. Він нагадав бурхливу історію підприємства, яке зазнало і блискучого розквіту за радянських часів, і пережило період занепаду у 90-ті роки минулого століття. Та висловив запевнення, що саме зараз розпочинається етап відродження промислових потужностей виробництва, проводиться реконструкція цехів та закупівля абсолютно нового надсучасного обладнання найкращих європейських виробників. 

На сьогодні вже проведено заміну даху, дверних і віконних блоків третього поверху головного корпусу, оновлено систему опалення, зокрема встановлено нові радіатори та твердопаливний водогрійний опалюваний котел "Ретра 500-ЗМ". На господарському подвір’ї якраз здійснювалася робота із заготівлі дров за допомогою словенського гідравлічного колуна  "Lancman".

Також Василь Степанович озвучив, що у відновлюваний ремонт підприємства вже інвестовано понад 5 млн. грн, а очікуваний термін запуску виробництва – І квартал цього року.

Перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун запевнив у всебічному сприянні вирішення проблем, що знаходяться у компетенції районної влади, а також поділився баченням майбутньої співпраці. Зокрема, таке співробітництво можливе у рамках реалізації Програми розвитку малого і середнього підприємництва Волочиського району на 2017-2018 роки, проект якої винесено на розгляд чергової сесії районної ради.


 

Довідково.

Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Хмельницькій області через систему електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) 8 липня 2016 року реалізував комплекс швейної фабрики загальною площею 7338,6 кв. м у Волочиську на вул.Незалежності, 2а. Власником комплексу став промисловець Олег Червонюк, який є знаним рівненським підприємцем, власником тамтешнього льонокомбінату і ТОВ “Т-Стиль”, яке спеціалізується на виробництві трикотажного полотна.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора