Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили 45-річчя ВП Волочиського машинобудівного заводу ПАТ "Мотор СІЧ"

Дата: 29.09.2016 17:42
Кількість переглядів: 761

Фото без описуСьогодні машинобудівний комплекс об’єднує понад 20 відсотків працівників промисловості, щороку створює значну частину валового регіонального продукту району, є бюджетоутворюючим і посідає вагоме місце за основними показниками промислового розвитку.

Машинобудування завжди було і залишається однією з найбільш важливих і перспективних галузей промисловості Волочиського району. Продукція машинобудівників знаходить попит не лише на вітчизняному, а й на закордонних ринках, витримує конкуренцію з відомими фірмами, з честю несе марку якості. Підприємства машинобудування на відмінно освоїли ринкові механізми та успішно розширили асортимент виробництва.

Можна з упевненістю та гордістю сказати, що наш  край здобув значні досягнення у цій високотехнологічній галузі, адже з 1971 року у нашому місті працює ВП Волочиський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ», який сьогодні,  29 вересня 2016 року, урочисто відзначає 45-річчя свого заснування.  Свято розпочалося вже зранку, до заводу курсували автобуси, які возили всіх охочих на підприємство на екскурсії, а о 10 годині розпочалася урочиста частина свята.

Фото без описуПривітати  багаточисельний колектив ВП Волочиського машинобудівного заводу ПАТ «Мотор Січ»  прилетів  президент ПАТ «Мотор Січ» , депутат Верховної Ради України 4 скликань, Герой України  Богуслаєв В.О. Він розповів про історію створення  та розвитку Волочиського машинобудівного заводу та перспективи  на майбутнє. Почесними гостями також були народний депутат України Лабазюк С.П., голова райдержадміністрації Сергійчук В.М., голова районної ради Пазюк С.М., та Волочиський міський голова Черниченко К.В.

Після привітань передовиків виробництва нагороджували грамотами, подяками, грошовими нагородами та цінними подарунками. Депутат Верховної ради Лабазюк С.П. та його благодійний фонд «Ми поруч» відзначили подяками кращих працівників підприємств. Голова райдержадміністрації Сергійчук В.М. та голова районної ради Пазюк С.М. вручили Богуслаєву В.О. вітальну адресу та подарунок, а колективу ВП Волочиський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ» на чолі з директором Стаднічуком О.І. грамоту обласної ради. Міський голова Черниченко К.В. вручив Богуслаєву В.О. нагрудний знак «Честь і гордість Волочиської громади»та прапор міста.

Після того працівникам  та гостям  Волочиського машинобудівного заводу додав гарного настрою святковий концерт. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора