Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ярмаркував обласний центр

Дата: 24.09.2016 17:37
Кількість переглядів: 835

Фото без описуВ суботу, 24 вересня, делегація Волочиського району на чолі з головою адміністрації Володимиром Сергійчуком та головою районної ради Сергієм Пазюком взяли участь у розширеній сільськогосподарській ярмарці, що відбулася в місті Хмельницькому та приурочена святу обжинок і Дню міста.


Офіційне святкування за багаторічною традицією розпочалося на вулиці Прибузькій з 8:00 години ранку. Плоди щедрих подільських ланів і садів представили понад 500 товаровиробників з усієї області, в тому числі з Волочищини: ТОВ «Волочиськ агро», СП «Наркевицький цукровий завод»,ПП «Аграрна компанія 2004», ТОВ «Агробізнес», ТОВ «Адамант 2000», ПАТ «Тернопільський молокозавод» ТМ «Молокія», ТОВ «Птахофабрика Волочиська», Волочиський підрозділ ВАТ «Хмельницькрибгосп», Волочиське РайСТ, ПП ЮРИК, ПП Бухонько, ПП Яворський, ПП Плашенко.

Торгівельні ряди відкривали намети з демонстрацією продукції та товарів споживання, які виробляються в районах області.

В ході заходу очільники нашого району рекламували продукцію волочиських виробників, а також під музику народних музик із с. Соломна презентували голові обласної ради Михайлу Загородному та заступнику голови облдержадміністрації Володимиру Кальніченку запашний коровай, яким вони щиро поділилися з пересічними покупцями та учасниками ярмарку. 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора