Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання позачергової  21 сесії районної ради.

Дата: 15.11.2017 17:17
Кількість переглядів: 564

Cьогодні,  15 листопада,  відбулося пленарне засідання позачергової  21 сесії районної ради.

Йому передувало спільне засідання президії та постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю, на якому начальник управління фінансів райдержадміністрації М.Данчак проінформував присутніх про необхідність внесення змін до районного бюджету на 2017 рік.

На спільному засіданні президії та постійної комісії надійшло звернення від головного лікаря ЦРЛ, депутата обласної ради В.Чубара з проханням розглянути та включити до порядку денного сесії питання про надання дозволу Волочиській центральній районній лікарні на ліквідацію основних засобів шляхом демонтажу та розбирання.

Це питання було одноголосно підтримано депутатами та включено в порядок денний пленарного засідання сесії.

 

У пленарному засіданні сесії взяли участь 19 депутатів районної ради, депутати  обласної ради, голова  РДА та його заступники, представники правоохоронних органів,голови місцевих рад району,  посадові особи виконавчого апарату районної ради, керівники комунальних установ, ЗМІ.

Перед початком сесії голові громадської організації «Купільська мрія», депутату районної ради О.Осадчій було вручено сертифікат, який ознаменував завершення реалізацію чергового громадського мікропроекту в рамках ІІІ фази Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Інноваційні енергоефективні заходи в Купільській амбулаторії загальної практики сімейної медицини - капітальний ремонт (термомодернізація будівлі). 

Від районної державної адміністрації та районної ради обласним кураторам проекту було вручено подяку.

На пленарномузасіданні депутати прийняли зміни до районного бюджету та надали дозвіл Волочиській ЦРЛ на ліквідацію основних засобів шляхом демонтажу та розбирання.

За інформацією сайту Волочиської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора