Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заходи з підготовки та проведення районних заходів до Дня Збройних Сил України та Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 28.11.2018 17:04
Кількість переглядів: 760

28 листопада 2018 року під керівництвом голови адміністрації Володимира Сергійчука за участю голови районної ради, начальників управлінь та відділів районної державної адміністрації, представників ОТГ, районного війського комісара, голови районного осередку Всеукраїнської громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна»  відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення районних заходів до Дня Збройних Сил України та Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Розпочинаючи засідання,  Володимир Сергійчук акцентував увагу  на подвигу тих людей, які не розуміючи наслідків аварії, кинулися рятувати людство від невидимого  ворога. День Збройних Сил України - свято мужніх і сильних військових, які ризикуючи собою стоять на варті миру, захищають національну безпеку і наші життя. 

У ході засідання розглядалися питання щодо проведення святкового концерту, нагородження грамотами та цінними подарунками, покладання квітів до Меморіалу Слави.

У навчальних закладах та клубно-бібліотечних установах району проводитиметься низка просвітницьких заходів: лекцій, уроків, бесід, виставки, які висвітлюватимуть масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів. 

Так, 6 грудня, до Дня Збройних Сил України, у великому залі ЦКД «Гармонія» о 14.00 год. відбудеться офіційна частина. Далі, о 14.40 год. святкова концертна програма.   

14 грудня о 11.00 год. з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у малому залі ЦКД «Гармонія» пройде урочиста частина та о 11.40 год. -  концертна програма за участю художніх колективів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора