Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії районної державної адміністрації по передачі в оренду земель різного цільового призначення за межами населених пунктів на території Волочиського району.

Дата: 07.02.2019 17:03
Кількість переглядів: 748

 

Фото без опису7 лютого під керівництвом першого заступника голови адміністрації Каруна О.В., відбулося засідання комісії районної державної адміністрації по передачі в оренду земель різного цільового призначення за межами населених пунктів на території Волочиського району.

Комісією слухалося питання щодо встановлення розміру орендної плати ТОВ «Личівка Солар» відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації № 45/2019-р від 04.02.2019 року «Про передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Личівка Солар».

По даному питанню виступили: перший заступник голови райдержадміністрації Карун О.В., начальник Волочиського управління ГУ ДФС у Хмельницькій області Саланський А.М.

За результатами розгляду, комісія вирішила встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Личівка Солідар» оренду плату в розмірі 3 %  від нормативно-грошової оцінки земельної ділянки.

Земельна ділянка знаходиться за межами села Личівка на території Наркевицької ОТГ та передається в оренду ТОВ строком на 25 років для будівництва, експлуатації та обслуговування сонячної електростанції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора