Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали дітлахів з Днем Святого Миколая

Дата: 18.12.2020 16:31
Кількість переглядів: 7361

Фото без описуНа різних віхах нашого життя Святий Миколай був і залишається символом добра, милосердя і любові. А ще – яскравим свідченням того, що дива є, особливо для тих, хто в них вірить. Завдання дорослих стати помічниками Святого Миколая, зробити усе можливе для того, аби кожна дитина у цей день повірила в диво та отримала омріяні подарунки, а ще подарувати тепло й увагу тим діткам, які найбільше потребують підтримки й турботи. Адже, це свято найбажаніший день у році для дітлахів.

Цього року Святий Миколай завітав в прийомні сім’ї та будинки сімейного типу, в яких виховуються діти-сироти та діти позбавлені батьківського виховання. За сприяння служби у справах дітей обласної державної адміністрації та керівництва райдержадміністрації діткам було подаровано красиві та смачні подарунки.

Шановні діти та дорослі, щиро вітаємо вас із Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що защедрує наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. З приходом цього дня кожен з нас очікує на маленьке диво, тож хай воно здійсниться.

Сердечно бажаємо вам, шановні жителі району, здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Нехай щедрий Святий принесе мир, злагоду та благополуччя вашим родинам. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора