Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Дата: 03.12.2020 12:20
Кількість переглядів: 293

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів соціальної політики України.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. Тож хочеться побажати вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

Також висловлюємо вдячність всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

В умовах карантинних обмежень спільні грамоти Волочиської райдержадміністрації та районної ради разом із подарунками передані для нагородження голів осередків громадських організацій об’єднання людей з обмеженими можливостями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора