Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної державної адміністрації

Дата: 30.11.2020 16:31
Кількість переглядів: 338

Фото без описуПитання забезпечення прав та інтересів дітей, створення безпечного середовища для їх проживання, виховання  перебуває на постійному контролі голови Волочиської райдержадміністрації Юрія МАРУЩИНА.

30 листопада 2020 року відбулося  засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної адміністрації, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини,  зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань:  про можливість позбавлення батьківських прав матері   відносно 2 дітей; про  визначення місця проживання дитини; про  встановлення способу  участі бабусі   у вихованні та спілкуванні з дитиною; про надання дозволу громадянам  на укладення договору дарування квартири  на ім’я дитини; про  доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки громадянкам   Волочиського району; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки, для ведення особистого селянського господарства, що знаходяться на території Волочиського району  на ім’я дитини.

В засіданні взяли участь представники управлінь та відділів райдержадміністрації, освіти, управління соціального захисту населення, міської та селищних ОТГ.

У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини, що склалися.

За результатами комісії прийняті виважені рішення з метою захисту прав та інтересів дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора