Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику АТО

Дата: 12.10.2020 16:30
Кількість переглядів: 1486

Фото без описуСьогодні, 12 жовтня, на передодні Дня захисника України, на території загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №5 відбулось відкриття меморіальної дошки колишньому учневі, загиблому учаснику АТО Сергію Дичеку.

  На урочисту лінійку з нагоди встановлення пам’ятної дошки колишньому на подвір’ї його рідної школи зійшлися школярі, родичі, побратими, представники влади та небайдужі жителі громади.

 Цього року, а саме 5 січня Волочиськ сколихнула тривожна новина - в зоні проведення антитерористичної операції ми втратили нашого земляка – Дичека Сергія Олександровича, 20.07.1972 року народження, який був  солдатом 130-го окремого розвідувального батальйону. 4 січня 2020 року машина в якій він їхав підірвалась на міні в с.Золоте-4 Луганської області.

  Урочисте відкриття  розпочалось із виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблим Героєм.   Відкрили пам'ятну дошку побратими загиблого воїна.

Волочищина завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і  цілісність України.

Сьогодні багато земляків бере участь  у  неоголошеній війні  на Сході нашої держави, яка забрала не одне життя  воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини.

Сергій загинув,  захищаючи свою землю. Але світла пам’ять про Героя – назавжди залишиться з нами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора