Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Хмельниччині до початку опалювального сезону забезпечено 100% технічну готовність котелень

Дата: 05.10.2020 17:11
Кількість переглядів: 1004

Як повідомляють в управлінні ЖКГ  Департаменту розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА, до початку опалювального сезону, на 1 жовтня 2020 року, в області забезпечено 100% технічну готовність котелень, центральних теплових пунктів, теплових, водопровідних та каналізаційних мереж, очисних споруд, насосних станцій тощо.

Підприємствами комунальної теплоенергетики та водопровідно-каналізаційного господарства сформовано аварійний запас труб, запірної арматури, паливно-мастильних матеріалів.

До зими підготовлено 682 котельні, 106 ЦТП, 484 км теплових мереж. На комунальних та відомчих котельнях створено запас  3,7 тис.тонн вугілля.

На об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства  відремонтовано та замінено 47 км водопровідних та 7,8 км  каналізаційних мереж, 112 водопровідних та 116 каналізаційних насосних станцій, підготовлено 22 водопровідних та 30 каналізаційних очисних споруди, 303 артезіанських свердловини, 11 водозаборів.

До початку опалювального сезону підготовлені 4581 житлових будинків, 622 заклади освіти, 601 дитячий садочок та 757 закладів охорони здоров’я.

У дорожньо-мостовому господарстві проведено ремонт дорожнього покриття на вулицях та дорогах комунальної власності на загальній площі 655 тис.м2 (82%), підготовлено 235 (88%) одиниць спеціалізованої прибиральної техніки та заготовлено 21 тис. тонн (68%) посипочного матеріалу та реагентів. Підготовка дорожньо-мостового господарства до зими продовжується.

Для оперативного реагування на аварійні ситуації, ліквідації та усунення їх наслідків, на підприємствах житлово-комунального господарства області  сформовано аварійні бригади, які оснащені необхідними інструментами, електро- та газо- зварювальними апаратами, насосами для відкачування води, засобами захисту та  спеціалізованою технікою. На період ускладнення обстановки сформовані додаткові аварійні бригади. На місцях створені та працюють диспетчерські служби. - https://www.adm-km.gov.ua/?p=83379


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора