Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дякуємо рятувальникам за наш спокій, який вони охороняють сім днів на тиждень, двадцять чотири години на добу

Дата: 17.09.2020 13:03
Кількість переглядів: 1849

17 вересня своє професійне свято по всій Україні відзначають люди, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя. День рятівника об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України має найвищий рівень довіри населення. І це не простий рейтинг, це рівень самопожертви, яку проявляють рятувальники під час виконання своїх службових обов’язків.

Сьогодні, на території 9 – ї Державної пожежно-рятувальної частини у місті Волочиськ зібрався особовий склад підрозділу на чолі з начальником Волочиського районного сектору ГУДСНС Олександром Штанькевичем, які зустрічали гостей, що завітали до них з приводу професійного свята – Дня рятівника.

Вітаючи рятувальників з професійним святом голова адміністрації Юрій Марущин наголосив на винятковому значенні та важливості місії, що вони виконують, ризикуючи власним життям та цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто потребує  допомоги.

Від імені депутатського корпусу та від себе особисто з професійним святом співробітників служби порятунку привітав голова районної ради Сергій Пазюк, висловивши щиру подяку учасникам заходу за їх мужність, готовність завжди прийти на допомогу та побажав їм якомога менше тривожних викликів.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня рятівника, кращих з кращих нагороджено спільними грамотами Волочиської районної державної адміністрації та районної ради.

Дякуємо цим  простим хлопцям і дівчатам за наш спокій, який вони охороняють сім днів на тиждень, двадцять чотири години на добу, бажаємо хороших здобутків та  мирної служби. 

Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора