Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЧЕРГОВЕ АПАРАТНЕ НАВЧАННЯ

Дата: 03.11.2016 16:53
Кількість переглядів: 736

Фото без описуСьогодні під керівництвом заступника голови райдержадміністрації В.Пендилюка відбулося чергове апаратне навчання з працівниками структурних підрозділів апарату райдержадміністрації.

У ході наради Віталій Володимирович проінформував присутніх про найактуальніші питання. Про залучення молоді на державну службу учасникам навчання розповіла начальник загального відділу апарату районної державної адміністрації Ю.Слобода, яка повідомила,  що в районі постійно проводиться робота щодо активізації роботи з молоддю, залучення її на державну службу.

В апараті, управліннях та відділах райдержадміністрації станом на 03.11.2016 року працює 91 державний службовець, з них – 18 – молоді люди віком до 30 років, що становить 20%. Найбільша кількість державних службовців даної категорії працює в апараті райдержадміністрації та управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації.

Протягом поточного року на посади державної служби райдержадміністрації було призначено 5 осіб віком до 30 років.

Ведеться підбір перспективної молоді на державну службу для включення її до кадрового резерву на  посади державних службовців. У кадровий резерв на посади державної служби на 2016 рік включено 11 державних службовців віком до 30 років, що становить 24%.

Молодих людей, зарахованих до кадрового резерву районної державної адміністрації, систематично залучають до участі у підготовці і проведенні колегій, семінарів, нарад в апараті райдержадміністрації, управліннях та відділах.

Введено в практику роботи проведення зустрічей керівництва райдержадміністрації з молоддю з метою залучення її на державну службу, а також участь державних службовців у шкільних заходах з нагоди «першого та останнього дзвоників» в усіх школах району.

Фото без описуУ районній державній адміністрації створені сприятливі умови для успішного проходження практики студентами вищих навчальних закладів. Так, у 2016 році проходили практику в апараті, управліннях та відділах райдержадміністрації 4 студенти вищих навчальних закладів України.

Відділом організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації надаються консультації молодим людям щодо вступу та проходження державної служби в органах виконавчої влади.

З метою сприяння формуванню позитивного іміджу державного службовця та державної служби п`ятий рік поспіль з ініціативи держслужби України у райдержадміністрації проводиться перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Щороку у районі відзначається День державної служби, проводиться ряд заходів з нагоди святкування, у яких приймають участь державні службовці райдержадміністрації та інших державних установ, громадськість, учнівська молодь району.

Державні службовці Волочиського району взяли участь в усіх видах змагань на обласній спартакіаді державних службовців, гідно зарекомендувавши себе серед інших районів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора