Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги жителів району

Дата: 09.01.2019 16:52
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

Центральна виборча комісія оголосила з 31 грудня 2018 року початок виборчого процесу, а також затвердила календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року. Згідно із календарним планом до 25 березня поточного року виборці можуть звернутися із заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців щодо неправильностей у попередньому списку виборців чи про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси.

Для формування актуальних, достовірних списків виборців відділ ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації звертається до жителів району з проханням перевірити свої персональні дані, включення або невключення до Державного реєстру виборців себе або інших осіб. Особливо громадян, яким виповнилося 18 років (голосуватимуть вперше), колишніх військовослужбовців строкової служби, осіб, що повернулися з місць позбавлення волі, громадян, які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС, виборців, які під час попередніх виборчих кампаній виявили неточності у своїх персональних даних або взагалі були відсутні у списках виборців та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців.

Уточнити персональні дані можна за адресою: м.Волочиськ, пл. Центральна, 1, 3 поверх, каб. 306.  Додаткова інформація за номером 4-20-18 .

При собі  необхідно мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, які нещодавно прийняті до громадянства України), а також інші документи, які засвідчують необхідність внесення змін (свідоцтво про зміну прізвища, імені, свідоцтво про смерть родичів або близьких тощо).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора