Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації

Дата: 25.06.2019 16:51
Кількість переглядів: 541

Фото без описуКомісія з питань захисту прав дитини райдержадміністрації працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

25 червня 2019 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Віталія Пендилюка відбулося   засідання комісії з питань захисту прав дитини Волочиської районної адміністрації. 

В засіданні взяли участь представники управлінь та відділів райдержадміністрації, освіти, управління соціального захисту населення, міської та селищних ОТГ.

На  розгляд комісії  виносилося ряд  питань: про надання висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав батьків відносно дітей;  про надання дозволу громадянину  на укладення договору дарування квартири  на ім’я дитини; про  доцільність надання щорічної додаткової оплачуваної відпустки громадянкам   Волочиського району; про надання дозволу батькам на приватизацію земельної ділянки, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на території Волочиського району  на ім’я дитини; про надання дозволу  на укладення договору купівлі-продажу будинку; про визначення місця проживання дитини та припинення стягнення аліментів.

У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини, що склалися у долі дітей.

За результатами комісії прийняті виважені рішення з метою захисту прав та інтересів дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора