Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 14.11.2016 16:35
Кількість переглядів: 708

 

Фото без опису11 листопада у ЦКД «Гармонія» відбулись урочисті заходи з нагоди професійного свята працівників культури та майстрів народного мистецтва. Перед офіційною частиною свята усі охочі під музичний супровід інструментального ансамблю «Струни душі» у обрядовому залі закладу культури могли насолодитися виставкою майстрів образотворчого, декоративно-ужиткового, народного мистецтва вихованців Волочиської дитячої школи мистецтв та танцювальними композиціями колективу «Перлина».

До працівників галузі із вступним привітальним словом звернувся голова районної державної адміністрації В.Сергійчук який побажав працівникам культури миру, добробуту, благополуччя, невичерпних творчих сил, натхнення в навчанні дітей заради процвітаючого майбутнього української держави, бо саме завдяки культурі відбувається виховання патріотично свідомої людини, яка знає свою історію У знак глибокої поваги, за вагомий внесок у розвиток української культури, народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльнісь  Володимир Миколайович нагородив спільними грамотами райдержадміністрації і районної ради та цінними подарунками кращих працівників культури.

         Фото без опису Творчого натхнення, нових перемог працівникам культури  побажав міський голова К.В. Черниченко. Почесними грамотами за мистецькі успіхи, сумлінну працю були нагороджені кращі фахівці та від Волочиської ОТГ вручив директору ЦКД  «Гармонія» А. Колосінській сертифікат на 70 тисяч гривень для придбання музичного обладнання.

Привітали працівників культури також керуючий справами виконавчого комітету Війтовецької селищної ради В. Печенюк та перший заступник голови Наркевицької ОТГ В. Борисюк і вручили грамоти своїм землякам.

Помічник народного депутата України С. Лабазюка В. Петрук вручив подяки та грошові винагороди кращим трудівникам культури району. 

З рук представника ТОВ «Волочиськ агро» О. Сапожнік 3000 тисячі гривень на розвиток культури району отримав начальник відділу культури та туризму Волочиської міської ОТГ М. Чепелюк, який згодом долучився до привітання своїх колег.

Фото без описуНачальник відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ОТГ А. Плотнікова привітала свого колегу М. Чепелюка чудовим авторським віршем, а всіх причетних до свята приємними словами вдячності.

Слова вдячності в адрес винуватців свята також висловили начальники відділів культури Волочиської, Війтовецької та Наркевицької ОТГ.

Гарний настрій учасникам заходу створили аматорські ансамблі ЦКД «Гармонія», дитячої школи мистецтв та колективи  району, які підготували  святковий концерт.

Родзинкою вечора та сюрпризом для усіх глядачів та винуватців свята стала поява на сцені оперної співачки, народної артистки України В. Степової, яка прибула на запрошення народного депутата України С. Лабазюка.

Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора