Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання оргкомітету

Дата: 19.01.2017 16:35
Кількість переглядів: 574

Про підготовку в районі заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав йшлося на засіданні організаційного комітету, очолюваного головою райдержадміністрації В.Сергійчуком.

Фото без описуЗокрема, вирішено, що зустріч з воїнами-афганцями, покладання квітів та урочистий концерт провести 15 лютого у м.Волочиськ.

З метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, сприяння поліпшенню їх соціального захисту, ми повинні на високому рівні організувати та провести в районі заходи. Йдеться про відвідування районною владою, соціальними працівниками сімей загиблих в Афганістані, інвалідів, з метою вирішення їх проблем та надання матеріальної допомоги.

Також Володимир Миколайович звернув увагу на необхідності провести широку інформаційну роботу, з метою належного вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

В рамках відзначення  також будуть проводитись уроки пам’яті, за участю ветеранів Афганістану у загальноосвітніх закладах, виставки у бібліотечних закладах району. Традиційно, у М.Волочиську відбудеться турнір з волейболу пам’яті Владислава Войцехівського.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора