Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання організаційного комітету

Дата: 11.10.2016 16:32
Кількість переглядів: 691

Фото без описуСьогодні, 11 жовтня 2016 року під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сергійчука проведено засідання організаційного комітету з нагоди відзначення у районі Дня захисника України.

На засіданні оргкомітету вирішено, що урочисті заходи у Війтовецькій та Наркевицькій селищних ОТГ відбудуться 13 жовтня. А у Волочиську  дійство розпочнеться з урочистої ходи о 14.00 14 жовтня з центральної площі міста. Після чого відбудеться покладання квітів до Меморіального комплексу другої світової війни, пам’ятника воїнам землякам загиблим в Афганістані, пам’ятних знаків ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та Героям Небесної Сотні. Також, відбудеться закладення каменю на місті встановлення пам’ятника воїнам АТО. Кульмінацією заходу буде святкова програма, що пройде у ЦДК «Гармонія». В програму увійдуть: урочиста частина, вручення нагород, концертна програма.

Також, напередодні свята відбудеться відкриття Меморіальних дошок загиблим воїнам АТО, які будуть встановлені на навчальних закладах міста. Так, 12 жовтня о 14.00 відбудеться відкриття Меморіальної дошки у Волочиській загально-освітній школі №1 та 13 жовтня о 14.00 відбудеться відкриття Меморіальної дошки у Волочиському НВК.

По завершені засідання Володимир Миколайович надав присутнім відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора