Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся виїзний прийом в с. Павликівці під керівництвом голови адміністрації Сергійчука В.М.

Дата: 18.09.2018 16:28
Кількість переглядів: 665

 Фото без опису18 вересня голова адміністрації В.Сергійчук під час виїзного прийому зустрівся з жителями сіл Павликівці та Мочулинці. Спільно з очільником району прийом громадян проводили начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Партика О.Г.,  начальник відділу Держгеокадастру у Волочиському районі Хмельницької області Божук О.С.

Зі своїми проблемами до керівника району звернулося багато людей, всі були прийняті і вислухані. Жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем, як особистих, так і загально-громадських. Зокрема, під час прийому громадян порушувалися питання покращення роботи шкільного автобуса, вуличного освітлення, призначення субсидій. Група жителів села Павликівці звернулись щодо ремонту дороги, виділення земельної ділянки працівникам соціальної сфери. Також прозвучали нарікання щодо забезпечення ліками першої необхідності та роботи екстреної швидкої допомоги у смт. Війтівці. 

На всі порушені питання мешканці громади отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, голова райдержадміністрації взяв під особистий контроль та дав доручення відповідним службам вирішити проблемні питання по суті.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора