Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хто не пам’ятає свого минулого, той не вартий свого майбутнього

Дата: 21.03.2019 16:23
Кількість переглядів: 834

Фото без описуСьогодні відбулись районі заходи з нагоди 75-й річниці звільнення району від фашистських загарбників та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в ході яких Волочиський район перейняв у Красилівського району Всеукраїнську естафету пам’яті "Слава визволителям України!" .

Розпочались  заходи з меморіальної ходи колони, яку  формували ветерани, представники Хмельницької та Тернопільської областей, структурних підрозділів районної державної адміністрації, районної та міської рад, делегацій Красилівського та Підволочиського районів, представники трудових колективів  установ, підприємств, організацій, громадськість.

 «Хто не пам’ятає свого минулого, той не вартий свого майбутнього» такими словами розпочав свій виступ голова районної державної адміністрації В.Сергійчук. Він згадав, що в  ці березневі дні у далекому 1944 землі нашого району було звільнено від нацистської окупації, тому ми з вдячністю та повагою згадуємо подвиг захисників і визволителів рідного краю. Згадуємо про тих, хто мужньо боровся з ворогом на фронті та в тилу.

 Після покладання квітів у міському Меморіалі Слави підписання Акту про передачу естафети  відбулось у музеї бойової слави, де учасникам заходу провели детальний екскурс  в історію воєнних років Волочиського району.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора